Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Paris
Les Ambassadeurs (Hotel Crillon)


Verdens fineste restaurant?Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 14 av 15
Prisnivå: Høy


Les Ambassadeurs var virkelig verdens fineste restaurant. Gullforgylt og klassisk, pluss Sonia Rykiels små finesser. Gulv og vegger er satt sammen av seks forskjellige utgaver marmor. Kan det bli finere? Nydelige, blå gardiner skaper en diskret utsikt utover mot Place Concorde, den plassen hvor giljotinen sto og hvor den brede trafikken i dag bølger utover mot Nasjonalforsamlingen. Det vil si, nå, 2013, har man tuklet med Sonia Rykiels blå finesser, og restauranten er ikke så smertelig vakker lenger. Men allikevel..

Femstjerner.no har besøkt restauranten to ganger. Første gangen da Christian Constance styrte kjøkkenet, da ingen skjønte hvorfor ikke stedet hadde flere enn to michelinstjerner. Andre gangen var det like pent, men maten ikke så spektakulær. Nå har stedet igjen to stjerner etter det kulinariske børsfallet.

Dette er stedet for seriøs service og en atmosfære man aldri vil glemme. Vi anbefaler lunsjtilbudet til rundt 100€, sammen med en Taittinger sjampis (husets champagne). Bedre bargain enn dette får man ikke – i hvert fall ikke i Paris.
Les Ambassadeurs
Hotel Crillon
10. Place Concorde
Åpningstider. 12-15, 19-23
Publisert: 10.02.2008 00:00:23Flere restauranter med
i Paris:

L'Atelier de Joël Robuchon - Étoile

L'Espadon (Hotel Ritz)

Laserre

Le Pré Catelan

Les Ambassadeurs (Hotel Crillon)

Pierre Gagnaire

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap