Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Paris
Lucas Carton


Tidenes gourmetskuff?Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 8 av 15
Prisnivå: Rimelig


Det er liksom aldri ro over Lucas Carton. Leser man ulike anmeldelser av stedet, er dette et sted hvor folk enten blir enormt begeistret eller opplever som sitt livs store skuffelse. Fornærmelsene sitter også løst på dette stedet. Dette er virkelig Parisarroganse på sitt verste.

Det beste med stedet er det slitte, men uhyre flotte Belle Epoque interiøret. Og dette er ikke en bare etterligning. This is the real thing. Her er det Art Nouveau ned til minste lampeskjerm.

Lammeretten som vi spiste (lunsjmeny til cirka 600 kr) er nok en av de tre beste lammerettene vi noen sinne har spist. (Colonialen (Bergen) sin lammerett var faktisk enda bedre.) Likevel, maten var virkelig av variabel kvalitet, og sommelieren så arrogant at han ville blitt lynsjet straks han beveger seg utover høyre bredd. Og toalettene var faktisk like sjabby som en luguber bule i St. Denis.

Superchef Senderens er en av de få som en gang i tiden takket nei til de tre michelinstjernene og proklamerte at han ville lage mat som passet til et alminnelig publikum. (Hvor bisarr arrogant kan man bli?) Slikt kan lett skje etter at man har fornærmet rundt 10-20% av gjestene i en årrekke. Men likevel, nå er han tilbake i michelinguiden med to stjerner. Så noe riktig må restauranten gjøre - selv om vi hadde problemer med å se det.
Lucas Carton
9. Place Madeleine
Åpningstider: 12-15, 19-23.
Publisert: 10.02.2008 00:00:23Flere restauranter med
i Paris:

Lucas Carton

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap